Σελίδες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR 2016

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016  και από ώρα 10.30 πμ. έως 15.00 μμ θα γίνει bazaar στο σχολείο μας (στο χώρο του ολοημέρου) με πράγματα που θα φτιάξουν τα παιδιά μας μαζί με μας.
Φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα γίνει με πράγματα (αντικείμενα, διακοσμητικά ή χρηστικά, κατασκευές, γλυκά ) που θα φτιάξουμε οι γονείς μαζί με τα παιδιά μας και βέβαια και με τη βοήθεια των δασκάλων. Αυτό σημαίνει ότι θα συναντηθούμε γονείς και παιδιά στο χώρο του σχολείου προκειμένου να φτιάξουμε τις κατασκευές. Συγκεκριμένα οι τάξεις Γ, Δ, Ε και ΣΤ θα συναντηθούν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 16.30 μμ και οι τάξεις Α και Β την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου .
Αν θέλει κάποιος από εσάς μπορεί να φέρει και βιβλία (λογοτεχνικά ή άλλα) που δεν θα θέλει ή κάποια διακοσμητικά είδη ή άλλη είδη γενικώς, ούτως ώστε να πουληθούν και αυτά.
Επίσης για την ημέρα εκείνη θέλουμε να κάνουμε μπουφέ, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Σαν σύλλογος θα έχουμε ούτως ή άλλως καφέ, χυμούς, νερά, ποτήρια κλπ., αλλά θα θέλαμε ο καθένας μας να προσφέρει και ό,τι άλλο μπορεί (κέικ, τυροπιτάκια ή οτιδήποτε άλλο) για τη δημιουργία μπουφέ.
Ελπίζουμε στη συμμετοχή όλων (μικρών-μεγάλων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου