Σελίδες

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η       Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Κάθε Πάσχα όλα τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά κρατάμε μια λαμπάδα...
η οποία αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν ενισχύει ένα δύσκολο έργο.
Φέτος, οι Γιατροί του Κόσμου κυκλοφορούν νέα σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, όλες με την υπογραφή εθελοντών και παιδιών που τις δημιούργησαν.
Με συμβολικές δωρεές οι λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου μπορούν να βοηθήσουν εκείνους που το χρειάζονται. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες των παιδιών που περιθάλπτουν οι εθελοντές μας στα Πολυϊατρεία μας ανά την Ελλάδα.
Εφέτος οι Γιατροί του Κόσμου καλούνται να υποστηρίξουν όλο και περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν μείνει χωρίς ιατρική ασφάλιση και απευθύνονται σε εμάς ζητώντας κάθε δυνατή βοήθεια. Μέσα από το πολυϊατρείο μας επί της Πτολεμαίων 29Α (εντός στοάς), θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εμβολιαστική κάλυψη, ενημέρωση και πρόληψη, ψυχοκοινωνική στήριξη και ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης σε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, Έλληνες και αλλοδαπούς χωρίς καμία διάκριση.
Πιστοί στην αρχή μας για ανεξάρτητη οικονομική δράση και διοικητική αυτονομία, απευθυνόμαστε σε απλούς πολίτες, εταιρείες και οργανισμούς, καθώς και σχολεία για να ενισχύσουν οικονομικά και ηθικά το έργο μας, τώρα περισσότερο από ποτέ μιας και οι ανάγκες και οι δυσκολίες της εποχής το επιτάσσουν. Δείγματα μπορείτε να δείτε στο περίπτερο μας επί της Αγγελάκη 10 με την υποστήριξη του Μεγάλου Bazaar Βιβλίου των Εκδοτών, απ  τις 7 Απριλίου ως και τις 15 Απριλίου, ώρες 10:30-19:30. Ορισμένες από τις λαμπάδες μας φέτος φιλοτέχνησαν μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου Delasalle, του 2 ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου (με την ενίσχυση των WOODSTORIES-σχεδιασμός αντικειμένων σε ξύλο), του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- Δημοτικό και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.
Για την απαραίτητη επικοινωνία, μπορείτε να καλείτε στο 2310 566 641 & 2315 314 206 Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 09:00 ως τις 17:00.

https://drive.google.com/open?id=0Bz3IduoHx0NlX05QNWZTbGRXMTNvblVNa25iR1NkVjVjcjlR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου