Σελίδες

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Projectors στην Ε' και Στ' τάξη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Ε' και η Στ' τάξη διαθέτει πλέον εξοπλισμό με projectors!
Ο Σύλλογος προέβη στην αγορά δύο προβολικών μηχανημάτων, τα οποία εγκαταστάθηκαν το Σάββατο 4 Μαρτίου στις τάξεις της Ε' και της Στ'. Πλέον οι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πιο συναρπαστικό μάθημα με τη συμμετοχή τους σε διαδραστικές ασκήσεις και αξιοποιώντας σε μεγαλύτερο βαθμό τις δυνατότητες των ψηφιακών βιβλίων και του διαδικτύου γενικότερα.
Έτσι, μαζί με τον εν λειτουργία projector της Δ' τάξης, τα μισό σχολείο θα έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό στη τάξη του!
Το επόμενο διάστημα θα γίνει εγκατάσταση μιας τηλεόρασης στην Γ' τάξη, η οποία θα έχει την ίδια λειτουργία με έναν projector.
Θα μας μείνει συνεπώς η Α' και η Β' τάξη που, πρώτα ο Θεός, πιστεύουμε να καλύψουμε του χρόνου τις ανάγκες τους σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, που μέσω των συνδρομών τους και της συμμετοχής τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου (bazaar, ημερολόγια, αποκριάτικος χορός), κατορθώσαμε και μαζέψαμε τα χρήματα για την αγορά των δύο projectors και του απαραίτητου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για την εγκατάσταση τους, καθώς και την αγορά του ρομπότ με το οποίο κατέβηκε το σχολείο μας στον διαγωνισμό της ρομποτικής.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Παντζίκη Χρήστο (τον ηλεκτρολόγο μας), πατέρα της Μαρίας από την Α' τάξη και μέλος του Συλλόγου, ο οποίος και ανέλαβε όλες τις εργασίες της  εγκατάστασης των προβολέων, αλλά και της τηλεόρασης που θα γίνει στη Γ' τάξη, χωρίς καμμία αμοιβή, αφιερώνοντας πολύ από τον προσωπικό του χρόνο. Χωρίς τη βοήθεια του οι προβολείς θα ήταν μάλλον ακόμα στα κουτιά τους...
Όλοι οι γονείς ονειρευόμαστε ένα σχολείο καλύτερο για τα παιδιά μας και γι' αυτό αξίζει να προσπαθήσουμε ο καθένας όπως και όσο μπορεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου